Intr-o superba zi de toamna am revenit in orasul de la poalele Tampei: Brasov. De aceasta data am concertat pe scena Bastionului Tesatorilor, un loc incarcat de istorie si totodata un proiect cultural al Muzeului Judetean de Istorie Brasov.  Din curte pana la ultimul drum de straja, acest loc redevine bastionul artistilor si al iubitorilor de teatru, muzica si film.
Concertul Piazzolla by Night a fost sustinut in cadrul Festivalului TAM TAM Brasov, Editia 2020. Festivalul isi propune sa promoveze orasul, arta si implicit comunitatile de artisti, in solidaritate cu toate institutiile publice interne si internationale. Am fost onorati sa cantam in cadrul acestui festival.

A fost un concert plin de emotii si trairi intense, un concert special din doua motive: primul motiv a fost revederea cu publicul dupa aproape 8 luni de “pauza” (generata de situatia medicala mondiala) si sustinerea un concert in memoria actorului Marius Cristian Cisar – manager al Centrului Cultural Reduta – trecut la cele vesnice cu cateva saptamani inaintea concertului nostru.

A fost un concert extraordinar cu o energie care nu poate fi descrisa in cuvinte. Alaturi de noi, pe scena, au fost talentatii dansatori profesionisti de tango Doina Enache si Lucian Stan. Bastionul a fost ocupat la capacitate maxima, atat cat permiteau noile dispozitii referitoare la organizarea de concerte pe timp de pandemie. Chiar si asa, noi artistii de acolo de pe scena am simtit ca „sala” este plina pana la refuz. Revederea cu publicul brasovean a fost ca de obicei o reala placere si incantare.

Multumim de asemenea organizatorilor: Centrul Cultural Reduta, TAM TAM Festival si Bastionul Artistilor.

ARTICOL PRESA:

Romania Muzical – Piazzolla by Night in memoriam – Marius Cristian Cisar